کمد یکی از دست ساختهای بشری است که نمیتوان تاریخ دقیقی برای ابداع آن در نظر گرفت. در آثار به جا مانده از قدیمی ترین تمدنها نیز، انواع کمد و صندوق پیدا شده است و نمیتوان استفاده از آن را به قوم و تمدن خاصی منتصب نمود. کـمد در هر خانه و محیطی علاوه بر زیبایی، در ایجاد نظم نیز نقش مهمی دارد. همه ما وسایلی داریم که فقط در صورت لزوم از آن استفاده میشود و ضرورتی ندارد که همیشه در معرض دید قرار بگیرند. از سوی دیگر وسایلی نیز هستند که برای زیباتر شدن یا مقاصد دیگر، در محیط خانه و دفاتر کار نگهداری میشوند، و حتما باید در مکان مناسب قرار گیرند تا هم از نظر دیداری جلوه زیباتری داشته باشند و هم فضای کمتری را اشغال کنند. در اینجا قصد داریم به معرفی انواع کـمد بپردازیم و شما با مطالعه این مطلب دید بهتری نسبت به انواع کمد پیدا خواهید کرد که میتواند در انتخاب کـمد مناسب به شما کمک کند. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
انواع کمد
کمدها از گذشته تا به امروز مانع از ایجاد آشفتگی در ظاهر محیط کار و زندگی ما شده است. از این رو، روز به روز بر تنوع و کیفیت آن افزوده شده و هر روز شاهد کـمدهایی زیبا با کارایی بیشتر، در ابعاد گوناگون و طرحها و رنگهای متنوع هستیم. انواع کمد مانند کـمد کتاب، کـمد لباس، کـمد ابزار، کـمد دیواری و یا کمدهایی در مدلهای جدید مانند کمد کمجا، کمد ریلی و… باعث شده تا کـمد مورد نظر به راحتی تهیه شود.
کمد کتاب
دوستداران کتاب و اهل مطالعه، تعداد زیادی کتاب تهیه و نگهداری میکنند و یا در هر خانهای که دانشآموز و دانشجو وجود داشته باشد معمولا تعدادی کتاب درسی و غیردرسی در آن به چشم میخورد. در چنین شرایطی وجود کـمد کتاب برای جلوگیری از بهمریختگی و بینظمی به شدت احساس میشود. شما میتوانید کمد کتاب خود را با توجه به نیاز و فضای مورد نظرتان از بین هزاران نوع کـمد کتاب موجود در بازار، انتخاب کنید. ما هم در وبسایت باکسماکس انواع مختلفی از چیدمانهای آماده داریم که از کنار هم قرار دادن تعدادی باکس دیواری استاندارد تشکیل شدهاند. این باکسهای دیواری میتوانند هم به عنوان کـمد کتاب و هم برای قرار دادن اشیاع دکوری مورد استفاده قرار گیرند.
کـمد لباس
در هر خانهای بدون استثنا یک یا چند کـمد لباس وجود دارد که بسته به کاربرد آن جا و مکان مشخصی دارد. مثلا کمد لباسهای شخصی معمولا در اتاق خواب قرار دارد و کمد لباسی که برای میهمان در نظر گرفته شده معمولا درقسمت راهروی ورودی خانه یا در اتاق پذیرایی قرار دارد. از این رو کمد لباس نقش زیادی در حفظ نظم و ظاهر خانه دارد. بنابراین باید در انتخاب آن دقت زیادی نمود تا با دکوراسیون خانه هماهنگی لازم را داشته باشد.
کـمد دیواری
کمدهای دیواری همان نوع از انواع کـمد هستند که در داخل دیوار و در هنگام ساخت و ساز تعبیه میشوند و برخلاف باور عمومی مقداری از مساحت خانه را اشغال میکنند. این کـمدها سایزهای گوناگونی دارند و در برخی موارد به بزرگی یک اتاف هستند. این کمدها به دو نوع ریلی و معمولی تقسیم میشوند.
کمد کمجا
امروزه با رشد جمعیت و کوچکتر شدن فضای زندگی شهری، ابزار و وسایل زندگی نیز به همان نسبت کوچکتر شدهاند و در خانههایی با متراژ و فضای کم، ضرورت استفاده از کمد کمجا بیشتر احساس میشود. کـمد کمجا در مدلهای گوناگون و برای اهداف مختلف طراحی شده است. به عنوان نمونه، کـمد کمجا به شکل ریلی که از باز و بسته شدن در به بیرون و نیاز به فضای اضافی جلوگیری میکند. یا کـمدهایی که علاوه بر تختخواب تاشو، چند کارایی دیگر نیز دارند.
کمد ابزار
این نوع کمد بیشتر مورد استفاده کسانی است که ابزار کار ریز و درشت بسیاری در قطعات و اندازهای گوناگون دارند. مهمترین ویژگی کـمد ابزار این است که در یک حجم کوچک بیشترین فضا را برای قرار گرفتن ابزار و قطعات دارد به گونهای که حتی قسمت داخلی
درب کـمد ابزار نیز به شکلی طراحی شده تا قرار دادن قطعات در آن به راحتی صورت گیرد. بنابراین کـمد ابزار این امکان را فراهم میکند که بیشترین ابزار را در کمترین فضای ممکن قرار دهید.
کمد دیواری از دیرباز همیشه میهمان منازل ما ایرانی ها بوده است. کمد دیواری یک کمد ثابت است که همجوار دیوار کار گرفته میشود و از قرن هفدهم در فرانسه مورد استفاده قرار میگرفت و از کلمه «armorium» بمنظور مکان و یا قفسه هایی برای نگهداری زره استفاده میشد. در گذر زمان کمد دیواری شکل های متنوعی به خود گرفت و حتی تا مدتها از منازل ما حذف شد. اما طراحان دکوراسیون داخلی چاره ای جز بازگرداندن کمدهای دیواری به منازل نداشتند زیرا وجود آن تا حدودی ضروری بود.امروزه کمد های دیواری معمولا در کنج اتاق خواب ها کار گذاشته میشوند و بیشتر برای نگهداری البسه، رخت خواب، پارچه و به نوعی هم انباری آپارتمان های کوچک هستند. در واقع اگر قصد دارید اتاقی با فضای بیشتر داشته باشید، بهترین و مقرون به صرفه ترین روش، استفاده از یک کمد دیواری مناسب است. کمد دیواری با قرار گیری در مکان مناسب، شلوغی آنجا را کم میکند و یک مکان مرتب و بدون دردسر و آرام برایتان ایجاد میکند. این وسیله کاربردی فضای زیادی را اشغال نمیکند و برای نگهداری انواع لوازم شما اعم از لباس ها، پتو ها، رخت خواب، ظروف و حتی به عنوان انباری، مناسب است.
اندازه کمد دیواری
بزرگترین عیب کمددیواری این است که شما به سختی میتوانید آن را بعد از نصب تعویض کنید. کمد دیواری بدلیل اینکه همجوار دیوار شما نصب میشود و ثابت میماند و در بعضی از موارد با گچ کاری روی دیوار اتاق خوابتان استوار میشود، سختی تعویض و جایگزین نمودن آن کاملا مشهود است. بنابراین باید اندازه گیری کمد دیواریتان را با دقت انجام دهید.
پیشنهاد ما این است که اگر تخصص کافی در این زمینه ندارید یا چنانچه میخواهید کارتان درست از آب در بیاید، از سازنده بخواهید شخصی را برای اندازه گیری کمد دیواری به منزل شما بفرستد تا متخصص، خودش اندازه گیری کمددیواری را انجام دهد.
مکان کمد دیواری
کمد دیواری معمولا انتهای اتاق خواب نصب میشود. اگر اتاق خوابتان کوچک است از خیر کمد دیواری بگذرید زیرا فضای عمده ای را اشغال خواهد کرد. کمددیواری ها معمولا تا سقف ارتفاع دارند و به صورت طبقه ای طراحی میشوند تا شما بتوانید از قسمت های مختلف آن استفاده بهینه ای داشته باشید. معمولا در قسمت فوقانی کمددیواری حدود 70 سانتی متر درب دار ساخته میشود که میتوانید از آن به عنوان انباری برای قراردادن چمدانها، ظروف، کارتن وسایل منزل و …استفاده کنید.
همچنین بخوانید:گیاهان بالکنی و 5 نوع دوست داشتنی برای تراس شما
جنس کمد دیواری
کمددیواری ها معمولا از ترکیبات چوبی ساخته میشوند. البته شما میتوانید به طور استثنا مواردی را ببینید که با فلز و … ساخته شده اند که این موارد امروزه دیگر منسوخ شده و کاربردی ندارند. بنابراین چوب بهترین گزینه برای ساخت کمد دیواری به حساب می آید.
چوب درخت گیلاس با رنگ روشن تر و مقاومت بسیار بالا یکی از انواع چوب برای ساخت کمددیواری است. چوب گیلاس با وجود قیمت بالا میتواند کمد دیواری های ظریف اما مقاوم برای شما بسازد.
چوب گردو هم یکی از متریال ها برای ساخت ملزومات چوبی میباشد که حتی در ساخت مبلمان منزل نیز کاربرد دارد. دلیل محبوبیت چوب گردو این است که این چوب بسیار طرح زیبایی دارد و درگذر زمان تغییری در طرح آن بوجود نخواهد آمد.
چوب بلوط نیز یکی از انواع چوب مقاوم برای ساخت کمد دیواریست. این چوب بدلیل تنوع بالا در تنتاژ رنگ های روشن تا تیره، محبوبیت بالایی دارد.
اما از همه این متریال ها بگذریم، متداول ترین متریال برای ساخت انواع لوازم منزل، از میز تلویزیون گرفته تا کمد و میز کنسول و تخت خواب و …، متریال MDF است. این متریال دوست داشتنی، بدلیل تنوع بسیار بالایی که دارد، میتواند در ساخت انواع کمددیواری در سبک های مختلف بکار گرفته شود.
درب کمد دیواری ها هم معمولا با MDF ساخته میشوند و روی آن را با شیشه، آینه، هایگلاس مات و یا هایگلاس براق می پوشانند. دلیل استفاده از این مواد هم این است که اتاق خواب شما بزرگتر دیده شود.
همچنین بخوانید: 5 مدل ست میز تلویزیون و جلو مبلی برای دکوراسیونی متفاوت
رنگ کمد دیواری
سعی کنید برای اتاق خواب های کوچک، رنگ های روشن تر رو انتخاب کنید. این موضوع طبق روانشناسی کاربردی رنگ ها، باعث میشود اتاق خواب های کوچک، بزرگتر به نظر برسند. استفاده از رنگ های تیره توصیه نمیشود اما مدل دکورال (طرح چوب – قهوه ای) آن برای اتاق های بزرگ و جادار مناسب تر است.
اجزای کمد دیواری
به طور کلی میتوان کمد دیواری را به سه بخش تقسیم کرد. بخش فوقانی که قبلا هم گفته شد بیشتر جنبه انبار مانند دارد. بخش پایینی که به صورت کشویی طراحی میشود و برای قراردادن وسایلی که دوست ندارید جلوی دید باشد مورد استفاده قرار میگیرد و بخش وسط که کاربرد های متنوعی دارد از جمله اینکه میتواند ویترین وسایل تزئیناتی، جا رخت خوابی، جا رختی و چوب لباسی، قفسه کتاب ، جا کفشی و … باشد. البته بسته به سلیقه شما ممکن است طرح و فضای کمد دیواری تغییر کند.
همچنین بخوانید: ترفند هایی برای بزرگتر نشان دادن آشپزخانه
انواع درب کمد دیواری
درب کمددیواری میتواند در دو نوع تولید شود؛ درب لولایی و درب ریلی
درب لولایی همانند سایر درب هایی که میشناسید به سمت بیرون باز شده و دارای دستگیره هایی برای باز و بسته شدن هستند. اگر فضای کافی در اتاق خوابتان دارید میتوانید از این نوع درب استفاده کنید. درب لولایی فضای بیشتری را اشغال میکنند و نباید مانعی جهت باز و بسته شدن آن ها وجود داشته باشد.
درب ریلی برای اتاق خواب های کوچک که مکانی برای باز و بسته شدن درب لولایی ندارند و یا مانعی همانند ستون های دورن دیوار و یا … در مسیر درب ها وجود دارد، استفاده میشوند. این نوع درب امروزه بدلیل کوچکتر شدن خانه ها، کاربرد بیشتری داشته و با کشیدن درب ها به طرفین، باز و بسته میشوند. پیشنهاد میکنیم برای کمد دیواری منزلتان از درب ریلی استفاده کنید اما مطمئن شوید که از یراق آلات درجه یک برای ریل ها استفاده شود تا با گذشت زمان با خرابی درب ها مواجه نشوید.
انواع سبک کمد دیواری
کمد دیواری در سبک های بسیار متنوعی ساخته میشوند. باکس ماکس با بهره گیری از بهترین طراحان، تعداد 5 سبک فصلی بسیار زیبای کمد دیواری را طراحی و به بازار عرضه نموده است.
کمدهای دیواری باکس ماکس مانند تمامی محصولات دیگر این شرکت از مرغوبترین MDF های ایرانی و خارجی در کنار با کیفیت ترین و به روزترین یراق آلات ساخت کشورهایی مانند ترکیه، ایتالیا و … ساخته میشود. رنگ پیشفرض کمد های باکس ماکس برای قسمت های بدون درب، طرح چوب گردویی روشن بوده و برای قسمت های دربدار هایگلاس سفید مات میباشد. البته شما میتوانید طرح و رنگ کمدها را در قالب محصولات سفارشی به سلیقه خود انتخاب نمایید.
سبک بهار (SPRING)
کمد دیواری باکسماکس مدل Spring نه تنها جلوهای خاص به فضای اتاق شما میدهد، بلکه فضای بسیار زیادی را جهت قرار دادن انواع وسایل و لوازم دکوری برای شما فراهم میکند.
این طرح از 6 باکس دربدار با متریال MDF هایگلاس سفید مات و 4 عدد باکس بدون درب از متریال MDF طرح چوب گردویی روشن (والنات) تشکیل شده است. درب باکسهای افقی تعبیه شده در بالای این طرح، از پایین به سمت بالا و درب سایر باکسها به سمت راست یا چپ باز میشود. تمامی باکس های درب دار مجهز به مگنت فشاری توکار ایتالیایی هستند که توسط جک گازی یا لولای آرامبند باز و بسته میشوند
سبک تابستان (SUMMER)
کمد دیواری باکسماکس با ایجاد یک فضای درب دار وسیع جهت قرار دادن هر نوع وسیله ای مناسب است. باکسهای بدون درب تعبیه شده در طرح، بهترین فضا برای به نمایش گذاشتن اکسسوریها و لوازم دکوری مورد علاقه شما هستند.
این طرح از 8 باکس دربدار با متریال MDF هایگلاس خاکستری مات و 4 عدد باکس بدون درب از MDF طرح چوب گردویی روشن (والنات) تشکیل شده است. درب ها همگی توسط مگنت فشاری توکاری ایتالیایی و لولاهای آرامبند به سمت راست و چپ باز و بسته میشوند.
سبک پاییز (AUTUMN)
سبک زمستان (WINTER)
سبک پاور (POWER)
کمد دیواری باکسماکس مدل Power طراحی شده است تا فضای شما را لوکس و قدرتمند نمایش دهد! طرحی که شاید هیچجای دیگری نتوانید پیدا کنید!
این طرح از 6 باکس درب دار با متریال MDF هایگلاس سفید مات و 3 عدد باکس بدون درب از متریال MDF طرح چوب گردویی روشن (والنات) تشکیل شده است. درب ها همگی توسط مگنت فشاری توکاری ایتالیایی و لولاهای آرامبند به سمت راست و چپ (یا بالا و پایین) باز و بسته میشوند.
جهت سفارش کمد دیواری های باکس ماکس اینجا کلیک کنید
استاندارد های کمد دیواری
- عمق کمددیواری باید حداقل 60 سانتیمتر باشد
- ارتفاع کمددیواری چسبیده به سقف اتاق باشد
- عرض کمددیواری بسته به مکان نصب آن متغیر است
- قسمت فوقانی معمولا 70 سانتی متر تا 1 متر است و بستگی به ارتفاع دیوار دارد
- برای قسمت جا کفشی، عرض یک جفت کفش 20 تا 25 سانتیمتر باشد
- برای قسمت جا کفشی طول یک لنگه کفش 28 تا 35 سانتیمتر باشد
کمد دیواری پذیرایی، حس زیبای لاکچری بودن
قطعا کمد دیواری ها یکی از اجزای مهم و کاربردی هر خانه ایست. داشتن کمد دیواری باعث میشود که خانه شما نظم پیدا کند و وسایل ریز و درشتی که دوست ندارید توی چشم باشند را در آن نگهداری کنید. کمد دیواری ها معمولا در اتاق خواب نصب میشوند تا بتوانید رخت خواب، پتو، بالش و لباس های اضافی خود را نیز در آن ها نگهداری کنید. اما کمد دیواری فقط مختص نصب در اتاق خواب است یا میتوان در قسمت پذیرایی هم یک کمد دیواری داشت؟ به عبارت دیگر داشتن کمد دیواری پذیرایی چه فایده و کاربردی دارد؟ با ما همقدم باشید تا به برسی این موضوع جذاب بپردازیم!
کمد دیواری پذیرایی نوعی کمد دیواری کاربردی برای قرار دادن انواع وسایل پذیرایی میباشد و باعث میشود دکوراسیون پذیرایی شما نظم پیدا کرده و منزلتان مرتب تر به نظر برسد.
موضوعات مهمی که در حین خرید کمد دیواری باید به آنها توجه نمائید
در ابتدا بگوییم که کمد دیواری پذیرایی همانند کابینت آشپزخانه یک وسیله آماده نیست، بلکه باید شما ابتدا یک تولید کننده پیدا کنید تا پس از مراجعه و اندازه گیری، کمد دیواری پذیرایی مخصوص شما را بسازد.
فاکتور های مهم در انتخاب و خرید و نصب کمد دیواری پذیرایی عبارتند از:
- فضا و مکان نصب کمد دیواری
- طرح، رنگ و متریال کمد دیواری
- چارچوب کمد دیواری
- خلاقیت و ایده های منحصر به فرد
فضا و مکان نصب کمد دیواری پذیرایی
مهم ترین مسئله ای که در رابطه با کمد دیواری پذیرایی هست، فضا و مکان نصب آن میباشد. شما برای نصب کمد دیواری باید فضای کافی را داشته باشید و کمد نباید فضای زیادی از پذیرایی شما را اشغال کرده و فضای پذیرایی تان را کوچکتر نشان دهد. مکان هایی در پذیرایی است که شما میتوانید بدون دغدغه مکان آن را نصب نمائید. به عنوان مثال میتوانید به سازنده بگویید که کمد دیواری را در اطراف تلویزیون قرار دهد. بدین صورت شما یک دکور دیواری تلویزیون کابردی و بی نظیر دارید که علاوه بر میز تلویزیون، مکانی برای قرار دادن وسایل ریز و درشت پذیراییتان هم هست.
طرح، رنگ، متریال
امروزه میتوانید طرح های فراوانی از انواع کمد دیواری را با یک سرچ ساده در گوگل بیابید. اما مسئله ای که مهم تر است متریالیست که کمد دیواری پذیرایی تان را با آن میسازند. متریال MDF پرطرفدار ترین جنس برای ساخت کمد دیواری است که انواع مختلفی نیز دارد و همچنین با ترکیب های چوبی و یا فلزی میتواند یک کمد دیواری مقاوم و کاربردی برای شما بسازد. برای ساخت درب ها و قسمت های جلویی معمولا از MDF هایگلاس استفاده میشود که در دو نوع مات و براق موجود هستند. MDF هایگلاس در رنگ های متنوعی وجود دارد که با هماهنگی سازنده کمد دیواری پذیرایی میتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید.
همچنین بخوانید: هایگلاس مات یا هایگلاس براق؟
چارچوب کمد دیواری پذیرایی
همانطور که پیش تر بیان شد، برای ساخت کمد دیواری از متریال های ترکیبی استفاده میشود. چارچوب ها در دو نوع چوبی و فلزی ساخته میشوند که نوع فلزی آن بسته به کابرد و مکان نصب کمد شما پیشنهاد میشود. چارچوب های فلزی مقاومت بیشتری دارند و با دوام بیشتر مستقر میشوند.
خلاقیت و ایده های منحصر بفرد در کمد دیواری
تصورتان را از هر آنچه که از کمد دیواری دارید کاملا پاک کنید! مدرن باشید و مدرن فکر کنید. امروزه سازنده های خلاق و خوش ذوقی هم وجود دارند که با حذف طرح های قدیمی اقدام به نو آوری در زمینه لوازم MDF نموده اند. یکی از همین شرکت های خلاق، باکس ماکس میباشد که با ارائه 5 طرح خلاقانه از کمد دیواری، توانسته است که طرفداران بسیاری را به خود جذب کند.
این پنج طرح که به نام های ذیل شناخته میشوند:
- مدل SPRING (طرح مدل بهار)
- مدل SUMMER (طرح مدل تابستان)
- مدل AUTUMN (طرح مدل پاییز)
- مدل WINTER (طرح مدل زمستان)
- مدل POWER (طرح مدل پاور)
کمد دیواری اتاق خواب
امروزه ساخت انواع باکس و کمد دیواری و کارایی بالای آن ها باعث شده تا این وسایل بتوانند جای پای خود را در هر خانه ای محکم کنند. کمد دیواری یکی از انواع کمد است که به دلیل نمای شیک، اشغال فضای کم و توانایی جا دادن تعداد زیادی از وسایل بسیار محبوب شده است. این کابینت ها جادار می توانند برای خانواده هایی که وسایل زیادی دارند و خانه هایی که فضای کوچکی دارند گزینه ای نجات بخش باشند. کمد دیواری اتاق خواب رایج ترین نوع کمد دیواری است که به صرفه جویی در فضا و پوشش عیوب دیوار کمک می کند. در کنار تمام مزایایی که برای کمد دیواری مطرح شد این کابینت ها یک عیب بزرگ دارند و آن هم نداشتن قابلیت تعویض آسان است. در این گفتار نکات مهمی برای انتخاب بهترین کمد دیواری اتاق خواب بیان خواهیم کرد.
ویژگی های کمد دیواری اتاق خواب
یک کمد دیواری مناسب برای فضای اتاق خواب باید ویژگی های مختلفی داشته باشد. در ادامه به معرفی ویژگی های یک کمد دیواری مناسب برای اتاق خواب می پردازیم.
متریال
تاثیر گذارترین معیار برای انتخاب کمد دیواری متریال به کار رفته در ساخت آن است. شما با توجه به سلیقه، بودجه، سبک دکوراسیون اتاق خواب باید مناسب ترین متریال را برای کمد دیواری اتاق خوابتان انتخاب کنید. دوام و ماندگاری متریال کمد دیواری و طراحی مدرن آن از مهم ترین معیارها هستند. امروزه متریال های ام دی اف، پی وی سی و هایگلس از پر طرفدار ترین و حدودا مقرون به صرفه ترین متریال های کمد دیوای اتاق خواب هستند.
مدل
انتخاب مدل کمد دیواری نقش مهمی در کارایی آن در اتاق خواب دارد. کمد دیواری ها معمولا در مدل های کلاسیک، ریلی و کشویی ساخته می شوند. افراد بسته به نیاز خود به فضای کمد دیواری و فضای در دسترس برای نصب آن باید مناسب ترین مدل کمد دیواری اتاق خواب را انتخاب کنید. بدیهی است که هر اندازه که کند دیواری شما مدل جدید تر و متریال مرغوب ترین داشته باشد قیمت بیشتری خواهد داشت.
رنگ
یکی از مسائل حائز اهمیت درباره کمد دیواری ها انتخاب رنگ آن ها است. با توجه به فراگیر شدن آپارتمان نشینی و کوچک شدن فضای خانه ها ، بهترین رنگ کمد دیواری برای بزرگ تر نشان دادن فضا رنگ سفید و سایر رنگ های روشن است. البته رنگ های خنثی هم گزینه های مناسبی برای رنگ کمد دیواری هستند چراکه قابلیت ست پذیری بالایی با دکوراسیون اتاق خواب دارند.
آشنایی با مدل های مختلف کمد دیواری اتاق خواب
امروزه انواع کمد دیواری در رنگ ها، طرح ها، اندازه، مدل ها و کیفیت های گوناگونی تولید می شوند. با توجه به معیارهای مهمی مانند دوام متریال، ست بودن با دکوراسیون و میزان بودجه و سلیقه شخصی می توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید. آشنایی با انواع مدل های کمد دیواری اتاق می تواند به انتخاب یک گزینه ایده آل کمک کند. انواع مدل های کمد دیواری شامل موارد زیر هستند.
کمد دیواری کلاسیک
کمد های دیواری کلاسیک قدیمی ترین مدل کمد دیواری هستند که همواره مورد استفاده قرار می گیرند. این مدل کمد دیواری معمولا به اندازه ارتفاع خانه هستند و کاربرد اصلیشان برای آویزان کردن لباس ها، قرار دادن رخت خواب و یا نگهداری وسایل بزرگ است. اما مسئله ای که درباره استفاده از این کمد دیواری ها وجود دارد این است که فضای زیادی را اشغال می کنند، هم چنین چون درب این مدل کمد دیواری رو به فضای اتاق باز می شود باید جلوی کمد دیواری را خالی بگذارید تا بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
کمد دیواری ریلی
امروزه کمد دیواری های ریلی به یکی از پر طرفدار ترین مدل های موجود در بازار تبدیل شده اند. درب این مدل کمد دیواری ها قابلیت جابجایی دارد و نیازی به فضای خالی جلوی کمد دیواری نیست. این مدل کمد دیواری ها زیر مجموعه کمد دیواری های مدرن هستند و به علت فضای کمی که اشغال می کنند برای اتاق خواب های کوچک بسیار ایده آل هستند.
کمد دیواری کشویی
این مدل کمد دیواری معمولا اندازه کوچکی دارد و تا حد قابل توجهی به تقسیم بندی فضا و استفاده بهینه از آن کمک می کند. کمد دیواری های کشویی بسیار جادار هستند و از متریال های متفاوتی همچون شیشه، پلاستیک، چوب، آینه و… ساخته می شوند. استفاده از کمد دیواری های کشویی برای منازل کوچک و آپارتمانی یکی از بهترین گزینه ها است.
آشنایی با انواع متریال کمد دیواری اتاق خواب
متریال های متنوعی برای ساخت کمد های دیواری به کار گرفته می شوند که در ادامه بهترین متریال ها برای ساخت کمد دیواری اتاق خواب را معرفی کرده ایم.
کمد دیواری ام دی اف
در حال حاضر رایج ترین و پر طفدار ترین متریال انتخابی برای ساخت کمد دیواری در بازار، متریال ام دی اف است. معمولا روکش کمد های دیواری mdf مات بوده و مزیت این متریال به علت برجسته بودن این روکش های به اصطلاح sd است که این برجستگی ها مقاومت کمد های دیواری را افزایش می دهد. کمد دیواری های ام دی افی طیف رنگی بسیار وسیعی دارد و نسبت به سایر متریال ها از کیفیت مطلوب و قیمت مقرون به صرفه ای برخوردار است.
کمد دیواری pvc
صفحات سازنده این مدل از کمد دیواری ها از پلاستیک فشرده است که با روکش pvc ضد آب پوشانده شده است. کمد دیواری های pvc یکی از گران ترین مدل های موجود در بازار هستند که معمولا در رنگ سفید تولید می شوند و ظاهری بسیار شیک و منحصر به فرد دارند. از مزیت های اصلی این متریال برای ساخت کمد دیواری می توان به مقاومت بالا در برابر کپک و نم زدگی، ضد خش و ضد ضربه، مقاومت بالا در برابر رطوبت و مواد شوینده اشاره کرد.
کمد دیواری براق (هایگلس)
این مدل کمد دیواری از هسته MDF و روکش های پلی گلاس ساخته و تولید می شوند. این مدل کمد دیواری ها سطح براق و طیف رنگی متنوعی دارند. کمد دیواری های هایگلاس به علت سطح براقشان با بازتاب نور و ترکیب با شیشه و آینه فضایی لوکس و مدرن را برای اتاق خواب فراهم می آورند.