کمد دیواریها، بخشی ضروری و جدا نشدنی از هر خانه هستند. همچنین کمد دیواریها میتوانند تاثیر بسیار زیادی در زیبایی منزل و اتاق خوابها داشته باشند. پس انتخاب صحیح و سفارش یک کمد دیواری باکیفیت، زیبا و کاربردی که فضای خوبی برای قرارگیری تمام وسایل ما محیا کند، اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل، تمام اطلاعاتی که شما برای انتخاب و سفارش یک کمد دیواری مناسب نیاز دارید برایتان جمع آوری کرده ایم. بدون مقدمه به بررسی انواع کمد دیواری و ویژگیهای آنها میپردازیم.
انواع کمد دیواری:
قبل از بررسی انواع کمد دیواری، یک نکته ظریف را برای شما توضیح میدهیم. اصطلاح “کمد دیواری” که به اشتباه به جای واژه “کمد یا همان Closet” استفاده میشود، خود نوعی کمد میباشد که داخل فرورفتگیهای دیوار ساخته میشود و معمولاً فقط شامل درب و طبقه میشوند و پشت آن دیوار دیده میشود. پس در حالت کلی کمد ها به 2 دسته تقسیم میشوند:
انواع کمد در حالت کلی:
- کمدِ توکار (یا همان کمدِ دیواری)
- کمدِ روکار (یا همان کمد)
انتخاب کمد روکار یا توکار کاملاً وابسته به فضا و نیاز شما میباشد. معمولاً وقتی خانه یا آپارتمانی خریداری میکنید، برای قسمتهای خالی و تو رفتگیهای اتاق، کمد دیواری از قبل تعبیه شده است. حالا اگر از کمد دیواریهای فعلی خود راضی نیستید یا میخواهید برای قسمتی دیگر از منزل خود کمد تهیه کنید، شما را به صورت کامل راهنمایی خواهیم کرد.
انواع کمد از لحاظ جنس و متریال:
کمد دیواریها (در حقیقت همان کمدها) از لحاظ متریال ساخت به دسته های مختلفی تقسیم میشوند:
- کمد دیواری های ام دی اف (MDF) طرح چوب
- کمد دیواری های ام دی اف (MDF) هایگلاس
- کمد دیواری های چوب (چوب و رنگ)
- کمد دیواری های ممبران
- و …
اما مرسوم ترین و مورد استقبال ترین کمد دیواریها، کمدهای ام دی اف (MDF) طرح چوب و کمدهای ام دی اف (MDF) هایگلاس هستند. دلیل محبوبیت این کمدها استحکام، زیبایی و تنوع رنگ آن ها میباشد.
کمد دیواری های ام دی اف (MDF) طرح چوب:
این نوع کمدها با توجه به متریالی که برای ساخت آنها استفاده میشود، میتوانند جلوهی بسیار زیبا و دلنشینی برای فضای منزل و اتاق شما به ارمغان آورند. به همین دلیل است که باکسماکس از برترین و باکیفیت ترین متریالهای ورق ام دی اف (MDF) طرح چوب وارداتی و ایرانی استفاده میکند که ظاهری بسیار نزدیک به روکش چوب طبیعی و واقعی دارند. افراد زیادی هستند که تمایل دارند وسایل و تم دکوراسیون منزلشان بیشتر شامل تم و طرحهای چوبی باشد. این دست از مشتریان میتوانند از تنوع بسیار بالای کالیتههای طرح چوب اتریشی، ترک و ایرانی، طرح و رنگ مد نظر خود را انتخاب کنند.
معمولاً داخل کمد دیواری های ام دی اف (MDF) طرح چوب را از ام دی اف (MDF) سفید ساده کار میکنند. اما برای لوکستر شدن و بالا بردن جذابیت فضای داخلی کمد، میتوانید برای داخل کمد نیز از همان متریال ام دی اف (MDF) نمای بیرونی کمد استفاده کنید. یعنی برای تمام کمد دیواری شما (داخل و نما) از یک طرح و متریال استفاده شود. همچنین انتخاب رنگ و طرحهای مختلف برای قسمت های متفاوت کمد دیواری نیز امکان پذیر است. برای مثال، اگر کمد شما دارای بخش های دکوری باشد، میتوانید برای آنها از یک طرح و رنگ ام دی اف (MDF) انتخاب کنید و برای دربها و داخل کمد از طرح و رنگ دیگری استفاده کنید. اما به صورت کلی بهتر است طرح و رنگهای انتخابی از یک خانواده رنگی باشند تا زیبایی و سادگی کمد دیواری و فضای منزل شما را بهم نریزد.
کمد دیواری های ام دی اف (MDF) هایگلاس:
این نوع کمد دیواری ها به دلیل ظاهر به روز تر و مینیمالتری که دارند، نظر بسیاری از مشتریان را به سمت خود جلب میکنند. ام دی اف (MDF) هایگلاس در 3 نوع براق، مات و طرح دار وجود دارد. تمامِ زیبایی ام دی اف (MDF) هایگلاس در کیفیت آن است. پس انتخاب برند مناسب جهت ساخت کمد از ام دی اف هایگلاس اهمیت بسیار بالایی دارد. تفاوت قیمتی برندهای مختلف ورق های ام دی اف (MDF) هایگلاس نیز دقیقاً به همین خاطر است. زیرا جنس مغزی و روکش ورق های هایگلاس در برندهای مختلف، با یکدیگر بسیار متفاوت است. اگر ورق هایگلاس از متریال درجه یک و خوبی ساخته نشده باشد، مقاومت کمی در مواجه با آب دارد و حتی ممکن است به مرور زمان، نور آفتاب آن ها را زرد رنگ کند. به همین دلیل است که باکس ماکس فقط از ورق های ام دی اف (MDF) وارداتی خارجی و درجه یک ایرانی جهت ساخت کمدها استفاده میکند. همانطور که اطلاع دارید، ورق ام دی اف (MDF) هایگلاس به صورت یکرو میباشد و پشت تمام ورقهای هایگلاس به صورت سفید برفی است. به همین دلیل بهتر است برای ساخت طبقات و قسمت های درونی کمد دیواری های هایگلاس از ام دی اف (MDF) سفید ساده استفاده شود.
انواع کمد دیواری از لحاظ نوع باز شدن درب:
کمد دیواری ها میتوانند درب های لولایی داشته باشند یا برای فضاهایی با محدودیت متراژ، از درب های ریلی استفاده کنیم. البته توجه داشته باشید که برای باز کردن دربهای ریلی معمولاً نیروی بیشتری نیاز دارید، به همین منظور برای استفاده کودک یا سالمندان، ترجیجا دربهای ریلی کوچک یا لولایی پیشنهاد میشود. درب های آکاردئونی نیز سایر انواع دربها میباشند که با توجه به استهلاک بالا و کمبود یراق آلات، کمتر مورد استقبال قرار گرفته اند.
از سایر انواع کمد در این دسته به کمد دیواری ها بدون درب نیز میتوان اشاره نمود. کمدهایی با سبک به روزتر و مدرن که میتوانید نمونههای آن را مشاهده کنید.
انواع کمد و کمد دیواری از لحاظ محل استفاده:
شاید به صورت پیش فرض در ذهن شما، کمد دیواری ها مخصوص اتاق خواب باشند. اما امروزه با توجه به نیاز مشتریان جهت فراهم ساختن فضایی برای نگهداری انواع وسایل و ملزومات زندگی، نیاز به کمد و کمد دیواری در فضاهای مختلف خانه دیده می شود. مثلا گوشه های اتاق پذیرایی، راهروی ورودی ساختمان به عنوان رخت آویز و جاکفشی، یا حتی استفاده از فضاهای مرده و بی استفاده جهت ساخت کمد دیواری بسیار مرسوم است. به همین دلیل میتوان در طراحی ها مقداری سلیقه به خرج داد و علاوه بر ساخت یک کمد دیواری با فضای ذخیره سازی زیاد، قسمت های دکوری و جذابی نیز به آن افزود که چشم هر مهمان و رهگذری را به خودش جلب نماید.
واکینگ کلوزت یا کلوزت روم، خانه اصلی کمد دیواری ها!
حتماً تا به امروز با واکینگ کلوزت یا همان کلوزت روم ها آشنا شده اید. اتاقی منحصر به فرد با تعداد زیادی کمد دیواری، قفسه، دراور و کشو است که محل اصلی نگهداری صحیح و راحت لباسها و کفشهاست. واکینگ کلوزت را معمولاً در خانههایی لوکستر با متراژهای بالاتر از حد متوسط میبینیم. اما برای خانههای لوکس با متراژ پایینتر نیز با ابعاد کوچکتری قابل اجرا میباشد.
علاوعه بر حضور تعداد زیادی کمد دیواری در دور تا دور کلوزت روم، همواره یک آینه قدی و یک پاف یا مبل نیز در این اتاق وجود دارد تا پرو و تست لباسها و کفشها برای شما راحتتر باشد.
تقسیم بندی، جداسازی و طراحی واکینگ کلوزتها اصول خاصی دارد که در هنگام خرید حتماً باید به آنها توجه کنید تا در حین استفاده با مشکل یا دشواری مواجه نشوید.
یراق آلات باکیفیت، تنها راه استفاده بی دغدغه از کمد دیواری!
موضوعی که بسیاری از افراد در زمان سفارش کمد دیواری یا کمد به آن بی توجه هستند، نوع یراق آلات و کیفیت یراق آلات مورد نیاز برای کمد دیواری ها میباشد. اگر بخواهیم به صورت خلاصه بگوییم، هر چقدر هم از بهترین متریال برای بدنه کمد دیواری خود هزینه کنید، اگر از یراق آلات مناسب نیاز خود و برندهای خوب یا درجه یک استفاده نکنید، در حین استفاده از کمدها قطعاً با مشکل روبرو خواهید شد. همچنین عمر مفید کمد دیواری شما نیز تا حد زیادی به سطح کیفی یراق آلات استفاده شده بستگی دارد. این موضوع از جمله مواردی است که تاثیر بسزایی در قیمت و هزینه کمد دیواری دارد و به همین دلیل انتخاب درست در این زمینه بسیار مهم میباشد.
باید در نظر داشته باشید که چه نوع لولایی برای شما مناسب است، لولای ساده یا آرامبند؟ برای کشوهای خود ریل ساچمه ای میخواهید یا تاندم؟ ریل شما ساده باز و بست شود یا آرامبند باشد؟
درب های کمد دیواری به صورت مگنتی (تاچ) باز و بست شوند یا دستگیره داشته باشند؟ دستگیره ها مخفی باشند یا روی کار نصب شوند؟ تمام این سوالات، مواردی است که در زمان ثبت سفارش یک کمد دیواری بسیار حائز اهمیت می باشد. به همین دلیل است که باکسماکس در زمان ثبت سفارش کمد دیواری شما، تمامی این موارد را به همراه بسیاری پارامترهای دیگر، با توجه به نیاز و خواسته شما ثبت و مهندسی می نماید تا در نهایت یک محصول مناسب و باکیفیت و ماندگار در منزل شما نصب گردد.
باکسماکس با ارائه پکیج کامل ثبت سفارش کمد دیواری به شما کمک میکند تا بدون دغدغه و با آرامش کامل، به کمد دلخواه خود برسید.
مراحل ثبت سفارش کمد دیواری:
- از طریق لینک زیر وارد شده و درخواست سفارش کمد دیواری خود را ثبت میکنید.
2. پس از ثبت درخواست اولیه و انجام پیشپرداخت، کارشناس جهت ثبت خواسته شما و برداشت ابعاد در محل شما حاضر خواهد شد.
3. ابعاد و مشخصات برداشت شده، به شرکت انتقال داده شده و طبق نقشهها، طرح کمد دیواری مورد نظر مشتری برای ایشان ارسال میگردد.
4. پس از تایید طرح و انتخاب متریال، رنگ و یراق آلات مورد نظر مشتری، سفارش جهت تولید ارسال میگردد.
5. پس از آماده سازی سفارش، کمد دیواری شما در محل تحویل داده شده (داخل واحد مسکونی) و توسط تیم مجرب نصب باکسماکس برای شما نصب خواهد شد.
البته لازم به ذکر است که اگر طرح، نقشه و ابعاد کمد دیواری مد نظرتان را خودتان داشته باشید، پروسه و زمان سفارش بسیار سریعتر جلو میرود. شما میتوانید طرح و ابعاد مد نظر خود جهت سفارش کمد دیواری را از طریق واتس اپ با کارشناسان ما در میان بگذارید.