متفرقه

کاهش آلودگی صوتی در منزل با این روش ها

کاهش آلودگی صوتی

آلودگی صوتی یکی از مشکلات آزار دهنده ایست که با پیشرفت آپارتمان نشینی بیشتر هم شده است. کاهش آلودگی صوتی یکی از دعدعه های خیلی از ماهاست. دلایل بسیاری وجود دارد که سر و صدای محیط بیرون از منزل وارد منزل شود. از جمله استفاده از مصالح ضعیف، نازک بودن طیغه ها و دیوار ها، عدم استفاده از درب های آکوستیک و….

در اینجا قصد داریم روش هایی را برای کنترل آلودگی صوتی در منزل بیان کنیم که شاید تا بحال نشنیده باشید.

 

پنجره کاهش آلودگی صوتی

 

پنجره ها؛ عامل اصلی آلودگی صوتی

قطعا پنجره ها از مهمترین عوامل انتقال صوت از بیرون به داخل منزل هستند. پنچره های قدیمی با شیشه های کلاسیک به راحتی صوت را عبور میدهند. راه حل کاهش آلودگی صوتی از طریق پنجره ها، استفاده از پنجره های جدید با شیشه های دوچداره است.

 

 

فوم پلی یورتان , یک راه حل عالی

یکی از مصالح جدید که کاربرد بسیاری هم پیدا کرده است، فوم های منبسط شونده پلی یورتان میباشد. این مصالح را به عنوان یک لایه در سقف منازل بکار میرود و میتواند عایق خوبی برای صدا باشد و به کاهش آلودگی صوتی در منزل شما کمک کند.

 

کیپ کردن مکان های خروح و ورود هوا

هرگونه سوراخی که برای ورود هوا در منزل تعبیه شده باشد، به راحتی صدا را هم عبور میدهد. به عنوان مثال سیم کشی نامناسب، جعبه فیوز ها، داکت کشی ها و هر جایی که چیزی از دیوار عبور کرده است، باعث نشت صوت در منزل میشود. از آنجایی که نمیتوانید برای کاهش آلودگی صوتی آن ها را کاملا کیپ کنید؛ بهترین راه حل این است که تا جایی که امکان دارد درزگیری های لازم را انجام دهید.

 

 

عدم استفاده از مصالح سخت

هر چه از مصالح ساختمان سخت کمتر استفاده کنید، کاهش آلودگی صوتی را بیشتر کرده اید! بهتر است از مصالح سخت کمتر استفاده کنید زیرا عایق های صوتی مهمترین ویژگیشان نرمی طبیعی و بدون منفذ بودن و همچنین زیاد بودن وزن ویژه آنهاست.

 

 

برق کشی های نا مناسب

پشت به پشت قرار دادن کلید و پریز و …  در برق کشی ساختمان میتواند یکی از عوامل انتقال صدا باشد. شما با یک روش ساده میتوانید این کانال را از بین ببرید و آن هم پشت به پشت قرار ندادن کلید و پریز در حین برق کشی ساختمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *